The Monopol Hotel has two restaurants, a cafe bar and spacious summer terraces. Monopol Restaurant offers Polish cuisine in an innovative approach and unusual arrangements. Ristorante Acquario has elegant interior, modern open kitchen, minimalist menu. Here is a brief description of the Acquario Restaurant, located on the sixth floor of the Monopol Hotel. Cafe Bar Monopol is an ideal place for lovers of delicious morning coffee, a quick snack during the day or special cocktails and whisky late in the evening. Terraces of the Monopol Hotel are a perfect choice for those seeking relaxation after a busy day. It’s a great place for any social eventsor a romantic evening under the stars.
    
    
    
    
    
    
  
    
    
			
				 
				
                    
					Monopol Restaurant
					discover more  
					more
							
			
	 
    
    
    
     
    
    
    
    
        
  
			
				 
				
					Ristorante Acquario
					discover more  
					more
							
			
    
    
       
    
     
    
    
  
  
    
     
			
				 
				
					Cafe bar Monopol
					discover more 
					more
							
			
	 
    
    
     
  
    
    
     
			
				 
				
					Summer terraces 
					discover more  
					more
							
			
	 
    
    
    
    
     
 
    
			
				 
				
					Monopol Restaurant
					discover more  
					more
							
			
	 
			
				 
				
					Ristorante Acquario
					discover more  
					more
							
			
	 
			
				 
				
					Cafe bar Monopol
					discover more  
					more
							
			
	 
			
				 
				
					Summer terraces
					discover more  
					more
							
			
	 
    
    
    
    
     
    
    
        
            
    
    
        
            
            
             
    
    
    
        
        
            
            Ladies and Gentlemen, we would like to inform that a 20% discount applies to all orders with delivery. We sell wine on site in restaurants and bar. More information: 
ristorante.wroclaw@hotel.com.pl 
    
    
 
        
        
         
     
         
    
 
    
 
    
	   
	   His career started at Westminster Kingsway College, where he completed a degree in Professional Chef Diploma. He’ve been working for 8 years in top London restaurants with Gordon Ramsey ,Chef Marcellin Marc or Chef Monica Galetti. In Poland he continued his experience in the Brasserie Warsaw and Food Art Gallery as a Chef. He’s a big fan of French cuisine, mainly for its cooking technique, sophisticated combination of flavors and elegance. He finds his inspiration in everyday things, travel and professional literature. He can’t imagine his library without Larousse encyclopedia – he World’s Greatest Culinary Encyclopedia.
       
 
    
     
	
 
     
    
        
    
 
  
    
        W celu zapewnienia wysokiej jakości usług korzystamy z plików cookies. Używamy plików cookies, aby zapewnić pełną funkcjonalność naszej strony internetowej. Ponadto korzystamy z plików cookies do celów statystycznych oraz innych, dzięki czemu możemy uzyskać wgląd i zrozumieć jak korzystacie Państwo z naszej strony oraz jakie działania powinniśmy podjąć, abyśmy mogli lepiej Państwu służyć. Mogą Państwo zarządzać plikami cookies indywidualnie poprzez ustawienia przeglądarki, z której Państwo korzystają. Zachęcamy do zapoznania się z naszą Polityką prywatności i cookies, gdzie znajdą Państwo więcej informacji na temat korzystania z tych plików na naszych stronach.
    
    
        
       Akceptuję