Uroczysta kolacja Omakase to wyjątkowa kulinarna podróż pełna niespodzianek. Szef Kuchni Mariusz Kozak przygotuje dla Państwa starannie skomponowane, sześciodaniowe menu oparte na najwyższej jakości składnikach, które pozwoli odkryć bogactwo smaków Azji w autentycznej odsłonie. Wieczór dopełni kunszt naszego sommeliera, który do każdego dania dobierze idealnie harmonizujące wina i alkohole, podkreślając charakter całego doświadczenia. O nastrój zadba duet muzyczny z damskim wokalem.
-
Kolacja Sylwestrowa
20:00 / 6 daniowa autorska kolacja degustacyjna z doborem win i alkoholi
-
Toast Noworoczny
00:00 / Nowy rok wspólnie przywitamy na tarasie restauracji Acquario z widokiem na panoramę Wrocławia kieliszkiem szampana
-
BAL SYLWESTROWY
Po toaście o godzinie 00.00 Goście mogą kontynuować noc sylwestrową na Balu w restauracji Monopol (bez gwarancji miejsca siedzącego)
ristorante.wroclaw@hotel.com.pl
W celu złożenia rezerwacji prosimy o kontakt
W celu zapewnienia wysokiej jakości usług korzystamy z plików cookies. Używamy plików cookies, aby zapewnić pełną funkcjonalność naszej strony internetowej. Ponadto korzystamy z plików cookies do celów statystycznych oraz innych, dzięki czemu możemy uzyskać wgląd i zrozumieć jak korzystacie Państwo z naszej strony oraz jakie działania powinniśmy podjąć, abyśmy mogli lepiej Państwu służyć. Mogą Państwo zarządzać plikami cookies indywidualnie poprzez ustawienia przeglądarki, z której Państwo korzystają. Zachęcamy do zapoznania się z naszą Polityką prywatności i cookies, gdzie znajdą Państwo więcej informacji na temat korzystania z tych plików na naszych stronach.
Akceptuję